LOGO

Home     |      laboratorium     |      monsternames     |      dierenartsenpraktijk    |     nieuws     |      contact    

ONZE DIERENARTSENPRAKTIJK

Wij zijn een dierenartsenpraktijk die zich vooral met pluimvee bezig houdt. Wij zijn vertrouwd met alle schakels van de pluimveehouderij: vleeskuikens, legkippen, moederdieren, kalkoenen, opfok en eenden. 

Ook begeleiden wij broederijen en slachterijen.Voorkomen is beter dan genezen en meten is weten - ook wat betreft dierziekten. Met ons eigen RVA geaccrediteerd lab kunnen we veel ziekteverwekkers opsporen, vaak voordat de dieren ziek zijn. Met vaccins, vitaminen, zuren en fytotherapie kunnen we vaak problemen voorkomen; dit doen we in overleg met onze collega’s van Freriks.

Bel ons dus niet alleen als de dieren ziek zijn, bel ons juist als u wilt weten of de dieren helemaal gezond zijn.

Demetris DierGezondheid: wij leveren diagnoses, geen dozen!

Ontwormen

Ontwormingsmiddelen vallen onder de URA regelgeving. Via onderstaande buttons kunt u ontwormingsmiddelen bij ons bestellen als u een één-op-één overeenkomst heeft met ons (Demetris is uw vaste dierenarts) of als u mest van uw dieren instuurt voor wormonderzoek. Ook een wormonderzoek kunt u aanvragen via onderstaande button.

Na dit onderzoek schrijven wij een jaarrecept uit en ontvangt u van ons de juiste ontwormingsmiddelen.
Onze dierenartsen leggen u graag uit wat de beste mogelijkheid is om uw kippen te behandelen:

- Ontwormen via het voer met flubendazole; vraag hiervoor een attest aan bij onze apotheek op telefoonnummer (026) 3193 903 of  via onderstaande button.

- Ontwormen via water met de middelen Panacur of Flimabend; aan te vragen via onderstaande bestelbutton.