Home   |   laboratorium   |   monsternames   |   dierenartsenpraktijk   |   nieuws   |   contact   |   vacatures 

Deskundigheid door specialisme

Demetris DierGezondheid is een van de weinige dierenartsenpraktijken met een eigen lab geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie. De Raad voor Accreditatie erkenning geldt alleen voor onze Salmonella analyses en veedrinkwater analyses. U vindt ons op de website van de Raad voor Accreditatie als testlaboratorium met ons registratienummer L414. Hier kunt u een overzicht vinden van onze scope (de geaccrediteerde analyses). 


Wij zijn geaccrediteerd voor:

*    Het aantonen van Salmonella- grensreactie MSRV

*    Het aantonen van Salmonella- grensreactie Real-Time PCR

*    Het serotyperen van Salmonella isolaten opgenomen in het zoönose besluit

* Het bepalen van het koloniegetal bij 22 en 36 graden; gietplaat, gistextract agar

* Het bepalen van het aantal Escherichia coli; membraanfiltratie

* Bepalen van het aantal gisten en schimmels; spatelplaatmethode


Wij werken volgens NEN-EN-ISO/IEC 17025:2018.  Om te voldoen aan deze norm vereist dit degelijke apparatuur, goede chemicaliën en kundige laboranten. 


Analyses uitgevoerd in ons laboratorium zonder accreditatie worden uiteraard uitgevoerd volgens ons gedegen betrouwbare kwaliteitssysteem. Hierdoor sporen wij naast de gangbare, ook zeldzame ziekteverwekkers op om de best passende behandeling voor te schrijven. Ook kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van hygiëne op uw bedrijf door het uitvoeren van verschillende HOSOWO analyses en het uitvoeren van verschillende monsternames hiervoor.

Uniek in Nederland! Accreditatie veedrinkwater analyses
Lees hier verder

Dierenartsen met een passie voor pluimvee

Wij zijn een dierenartsenpraktijk die zich vooral met pluimvee bezig houdt.

Wij zijn vertrouwd met alle schakels van de pluimveehouderij: vleeskuikens, legkippen, moederdieren, kalkoenen, opfok en eenden, maar ook begeleiden wij broederijen en slachterijen.

Voorkomen is beter dan genezen en meten is weten - ook wat betreft dierziekten.


Meer over onze praktijk

Contact

Heeft u nog vragen over onze diensten? Ons team van dierenartsen staat u graag te woord of komt bij u langs.  Bel ons dus niet alleen als de dieren ziek zijn, bel ons juist als u wilt weten of de dieren helemaal gezond zijn.

Demetris DierGezondheid: wij leveren diagnoses, geen dozen!

Impact 14
6921 RZ Duiven
T: +31 (0) 26 44 22 025
info@demetris.nl

Wij zijn aanwezig op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17:00 uur. 
Op zaterdag kunt u tussen 09.00 en 11.00 uur spoedmonsters voor salmonella onderzoek afleveren.

LET OP: ons antwoordnummer 4519 is niet meer in gebruik. Wilt u post sturen naar ons vestigingsadres?

Klachtenprocedure

Uiteraard voeren wij uw analyses altijd met de grootst mogelijk zorg uit volgens onze kwaliteitsprocedures, het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over dienstverlening.

Demetris beschikt over een klachtenprocedure waarmee wij samen met u zullen proberen een oplossing te vinden voor uw klacht.

In het kort bestaat de procedure uit het melden van uw klacht of via de website of via ons telefoonnummer. U ontvangt dan van ons een klachten registratienummer. Wij houden u op de hoogte van het onderzoek naar de ontstane klacht en pogen samen met u een passende oplossing te vinden. U ontvangt altijd van ons een terugkoppeling als de ontstane klacht is afgehandeld.

Meld een klacht
Ons laboratorium
Lees meer