Logo 2020                              Home     |       over ons     |     producten    |     nieuws     |     contact

Corona update

15 maart 2020

Zoals u weet grijpt het coronavirus nu ook in Nederland om zich heen. Wij van Freriks B.V. proberen mee te werken aan de veiligheid van klanten en personeel. Daarom hebben wij ook maatregelen genomen. Lees hieronder wat deze zijn, welke producten nog op voorraad zijn, effectief zijn en welke nog lastig te verkrijgen zijn. 

Lees meer

Nieuw logo

14 maart 2020

Sinds 14 maart 2020 hebben wij een nieuw logo. 

Sinds februari 2017 zijn wij GMP+ gecertificeerd!

1 februari 2017

GMP is een kwaliteitsborgingssysteem voor de humane en veterinaire farmaceutische industrie. 

Bij GMP gaat het er om, dat nauwkeurig is vastgelegd hoe en onder welke omstandigheden een product wordt gemaakt. Tijdens de productie worden alle grondstoffen, tussenproducten en eindproduct gecontroleerd en wordt het proces precies bijgehouden op het zogenaamde bereidingsprotocol. Mocht er achteraf toch iets mis blijken te zijn, dan kan men altijd achterhalen hoe het gemaakt is, wie het getest heeft, waar en welke grondstoffen er gebruikt zijn. Deze manier van produceren, genaamd Good Manufacturing Practice, is er om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Bedrijven met een GMP Plus certificaat voldoen dus aan alle lokale en internationale wettelijk gestelde normen in de diervoederindustrie. Indien u meedoet aan het kwaliteitskeurmerk QS is dat hiermee ook geborgd. QS neemt integraal de toelating van de GMP+ over. 

Voor kwaliteit en vakmanschap bent u bij Freriks aan het juiste adres!

Bekijk hier ons certificaat