Logo 2020                        Home     |      over ons     |      producten    |    nieuws     |     contact

3M Persoonlijke beschermingsmiddelen

3M heeft een passie voor de persoonlijke bescherming van werknemers in alle soorten industrieën en werkomgevingen.

Deze passie helpt 3M bij het constant innoveren van producten en systemen om uw werknemers veilig en beschermd te laten werken in welke industrie, discipline of technologie dan ook. Van gehoorbescherming tot adembescherming, met 3M persoonlijke beschermingsmiddelen bent u er van verzekerd dat uw werknemers optimaal beschermd zijn.

Ademhalingsbescherming

3M biedt een zeer uitgebreide keuze in onderhoudsvrije stofmaskers, herbruikbare maskers en systemen voor ademhalingsbescherming. 

Het selecteren en specificeren van de juiste ademhalingsbescherming lijkt ingewikkeld met de ruime keuze en factoren waar u mee te maken heeft. Indien gewenst kiezen wij samen met u de juiste mate van bescherming en comfort.

Bekijk onze producten

Gehoorbescherming

Gehoorbescherming is meer dan een dop, propje of plug in het oor. Of een gehoorkap erover.
Uw wilt uw gehoor goed beschermen tegen te veel geluid, om hiermee gehoorschade te voorkomen. Maar gehoorbescherming is ook persoonlijk. Elk werk brengt eigen risico’s mee – teveel lawaai bijvoorbeeld en elke werkomgeving is anders,  net als het aantal aangeboden dB’s. 
Moeite met kiezen welk product voor u geschikt is? Wij helpen u graag.

Bekijk onze producten

Beschermende kleding

3M biedt een uitgebreid assortiment van stijlvolle, beschermende overalls van hoogstaande kwaliteit, voor ademend comfort en betrouwbare bescherming.

Het aanbod omvat overalls met verbeterde antistatische eigenschappen en beperkte vlamverspreiding, verschillende kleuren en talrijke accessoires. De verschillende reeksen garanderen betrouwbaarheid, efficiëntie en bescherming tegen uiteenlopende industriële risico's.

Bekijk onze producten

Oogbescherming

Het 3M assortiment aan oogbescherming biedt een variatie in moderne en stijlvolle producten.

Al onze veiligheidsbrillen en ruimzichtbrillen beschermen de ogen tegen een aantal risico's en zijn verkrijgbaar met verschillende coatings, lenstypes en accessoires.

Bekijk onze producten