Home   |   laboratorium   |   monsternames   |   dierenartsenpraktijk   |   nieuws   |    contact   |   vacaturest

WEBPORTAL

Maakt u al gebruik van onze webportal? Op onze webportal meldt u uw monsters aan voorafgaand aan verzending. Het grote voordeel van deze portal is dat u uw uitslagen van analyses  ten allen tijde kunt inzien en downloaden. Klanten van onze dierenartsenpraktijk kunnen tevens GD uitslagen raadplegen. Op deze manier beschikt u over een digitaal archief van alle onderzochte monsters.

Aanvragen account webportal

ONS LABORATORIUM

Demetris DierGezondheid is een van de weinige dierenartsenpraktijken met een geaccrediteerd lab door de Raad voor Accreditatie (activiteit testen onder registratienummer L414). Dit vereist degelijke apparatuur, goede chemicali├źn en kundige laboranten. In ons laboratorium sporen wij naast de gangbare, ook zeldzame ziekteverwekkers op om de best passende behandeling voor te schrijven.

Bij chronische problemen onderzoeken we niet alleen uw dieren, ook bekijken wij uw bedrijf om de bron van de problemen vast te stellen. 6 dagen in de week (niet op zondag) staan we voor u klaar om uw monsters te onderzoeken. Geheel volgens de eisen van de NVWA en IKB. 

Ook verzorgen wij monsternames.

Salmonella onderzoek

Hygiënogrammen

Wateronderzoek

Bacteriologie en antibiogrammen

Aanvragen monstermaterialen

Voor uw gemak hebben wij standaard pakketjes samengesteld met daarin alles wat u nodig heeft voor een correcte monstername.  U vraagt deze eenvoudig aan via onderstaande buttons. Als u monstermaterialen aanvraagt ontvangt u van ons een pakket waarmee u minimaal 4 tot 5 keer monsters kunt nemen en aan ons retour kunt sturen. Zo heeft u altijd voldoende monstermateriaal in huis om tijdig uw analyses te kunnen laten uitvoeren.