LOGO

Home     |      laboratorium     |      dierenartsenpraktijk    |      nieuws    |      contact

Deskundigheid door specialisme

Demetris DierGezondheid is een van de weinige dierenartsenpraktijken met een eigen RVA geaccrediteerd lab. De RvA erkenning geldt alleen voor onze Salmonella analyses. U vindt ons op de website van het RvA als testlaboratorium. Hier kunt u een overzicht vinden van onze scope (de geaccrediteerde analyses). 


Wij zijn geaccrediteerd voor:

*    Het aantonen van Salmonella- grensreactie MSRV

*    Het aantonen van Salmonella- grensreactie Real-Time PCR

*    Het serotyperen van Salmonella isolaten opgenomen in het zoönose besluit


Wij werken volgens EN ISO/IEC 17025:2005.  Om te voldoen aan deze norm vereist dit degelijke apparatuur, goede chemicaliën en kundige laboranten. 


Analyses uitgevoerd in ons laboratorium zonder RvA accreditatie worden uiteraard uitgevoerd volgens ons gedegen betrouwbare kwaliteitssysteem. Hierdoor sporen wij naast de gangbare, ook zeldzame ziekteverwekkers op om de best passende behandeling voor te schrijven. Ook kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van hygiëne op uw bedrijf door het uitvoeren van verschillende HOSOWO analyses en het uitvoeren van verschillende monsternames hiervoor.

Ons laboratorium
Lees meer

Dierenartsen met een passie voor pluimvee

Wij zijn een dierenartsenpraktijk die zich vooral met pluimvee bezig houdt.

Wij zijn vertrouwd met alle schakels van de pluimveehouderij: vleeskuikens, legkippen, moederdieren, kalkoenen, opfok en eenden, maar ook begeleiden wij broederijen en slachterijen.

Voorkomen is beter dan genezen en meten is weten - ook wat betreft dierziekten.


Meer over onze praktijk

Contact

Heeft u nog vragen over onze diensten? Ons team van dierenartsen staat u graag te woord of komt bij u langs.  Bel ons dus niet alleen als de dieren ziek zijn, bel ons juist als u wilt weten of de dieren helemaal gezond zijn.

Demetris DierGezondheid: wij leveren diagnoses, geen dozen!

Impact 14
6921 RZ Duiven
T: +31 (0) 26 44 22 025
info@demetris.nl

Wij zijn aanwezig op maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 17:00 uur.