LOGO

Home     |       over ons     |     vacatures     |     producten    |     nieuws     |     contact

Voorkomen is beter dan genezen!

Begin dus met vliegenbestrijding op het moment dat er nog weinig vliegen zijn, zo rond april. Vliegen vermeerderen zich bij temperaturen boven de 12 graden Celsius namelijk razendsnel. Afhankelijk van het seizoen kunnen 2 vliegen binnen één maand 200 vliegen worden. Dat betekent 1 miljoen vliegen binnen 4 maanden. Wanneer je niet op tijd actie onderneemt bereikt de vliegenpopulatie binnen korte tijd een hinderlijke omvang en veroorzaakt veel overlast. Dit veroorzaakt veel onrust voor uw veestapel en dat heeft een negatief effect. 

Hoe?

Voor een effectief bestrijdingsprogramma adviseren wij Neporex te combineren met het gebruik van een adulticide (vliegendood), zoals Agita. 


Neporex 

Een zeer goed wateroplosbaar granulaat. Neporex heeft effect op vliegenmaden, niet op eieren, poppen of vliegen. Het voorkomt de vorming van een nieuwe huidlaag (chitine), zodat de maden al sterven tijdens het vervellen. Afname van vliegendruk is ongeveer een week na toediening te verwachten. Neporex is inzetbaar bij diverse soorten vee: kippen, kalkoenen, vleeskuikens, konijnen, varkens, melkvee, kalveren en vleesvee. Toepassen op kweekplaatsen van vliegen, bijvoorbeeld mest en ander rottend vochtig organisch afval. Ook effectief tegen rattenstaartlarven. Veilig voor andere nuttige insecten (roofvliegen uitgezonderd).

Agita

Agita is een effectief insecticide ter bestrijding van vliegen in dierverblijfplaatsen. Met een uiterst daadkrachtig maaggif (Thiamethoxam), een aantrekkelijk feromoon (Tricoseen) en onweerstaanbare suikers, geeft Agita een hoog percentage dode vliegen binnen zeer korte tijd. Nadat een volwassen vlieg van Agita heeft gesnoept, kan hij nog maximaal 2 m afleggen! Pas Agita toe op plekken waar vliegen zich bij voorkeur ophouden. Doordat de meeste vliegen niet ter plekke doodgaan blijft het behandelde oppervlakte schoner en heeft het product een werkingsduur van 4 tot 6 weken. Het product is alleen voor professioneel gebruik.


Speciaal voor u!


Bestel in de maand mei 20kg Neporex en 2 kg Agita samen en ontvang een

Freriks Accu rugspuit kado! 

Maar wees er snel bij, want op=op!

Bestellen